Jor-El, Kal-El en Zod op nieuwe posters 'Man of Steel'

De biologische vader van Superman, Suups zelf en de ijzersterke villain.

Hieronder zie je een drietal eerste personageposters van de Warner Bros./DC Comics superheldenfilm Man of Steel van regisseur Zack Snyder. Op de posters prijken acteurs Russell Crowe, Henry Cavill en Michael Shannon als de personage Jor-El, Kal-El/Superman en de villain Zod.

Van vele van de andere personages zullen we waarschijnlijk komende dagen posters zien. De overige grote rollen in Man of Steel, die vanaf 14 juli 2013 in de Nederlandse (3D) bioscoop te zien is, worden ingevuld door Antje Traue, Amy Adams, Kevin Costner, Diane Lane, Julia Ormond, Harry Lennix, Christopher Meloni en Laurence Fishburne.







In Man of Steel zwerft de jonge verslaggever Clark Kent de hele wereld over om verslag uit te brengen over verschillende nieuwsonderwerpen. Wanneer hij wordt gedwongen om zijn geheime krachten te gebruiken om te hulp te schieten bij een crisis in West-Afrika, keert hij terug naar zijn geboortedorp Smallville om meer te weten te komen over zijn afkomst en hoe hij als held ter wereld is gekomen. De trailer:



NieuwsFilm

meest populair