Welke klassieke personages komen voor in 'Transformers 4'?

We kennen ze allemaal...

Eergisteren was er een bericht waarin we de rollen van de cast van Transformers 4 uiteen zetten. Vandaag kunnen we melden dat er mogelijk een aantal klassieke personages in de film te zien zullen zijn.

Mocht je dus niet weten welke personages het betreft, lees dan niet verder vanaf hier.

Volgens de mannen bij Joblo zullen niemand minder dan de Dinobots in de film te zien zijn. Daar hoort, zo meldt de website, ook fanfavoriet Grimlock bij. Ook meldt Joblo wie de slechterik van de film zal zijn.

Het betreft Lockdown; hij heeft een schip vol afgedankte Transformers, waar de Dinobots ook bij horen. Deze worden allemaal weer tot leven gebracht door een gevangen Optimus Prime. Prime wordt vergezeld door de Autobot Bumblebee.

Verder zou de film een scène bevatten waarin de personages de Dinobots berijden als een soort paarden, tijdens een groot gevecht in Hong Kong. Daarbij zou Optimus Prime te zien zijn op Grimlock en Bumblebee op een Pterandon.

Ook zou de Autobot Hound zijn debuut in de film maken, en een voormalige ‘samoerai’ Decepticon, die zijn eer terug wil winnen en zich daartoe bij de Autobots voegt. De website weet tot slot te melden dat Megatron niet terug zal keren, maar wel Galvatron. Dat is min of meer de herboren versie van Megatron.

Het betreft natuurlijk nog maar een gerucht, maar mocht het waar zijn, dan geeft regisseur Michael Bay een interessante nieuwe draai aan de franchise. Het past ook in zijn verhaal, dat de robots totaal herontworpen zijn voor de film.

Vanaf hier is het weer veilig om te lezen.

De hoofdrollen in Transformers 4 zijn weggelegd voor Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Reynor, Kelsey Grammer, Stanley Tucci en Sophia Myles. De film draait vanaf 26 juni 2014 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair