Castinggerucht 'Prometheus 2'

Volgens een fansite is Rik Barnett gecast in de film.

De website Prometheus 2 zegt een scoop te hebben betreffende Ridley Scotts aankomende film Prometheus 2. De mensen achter de website stellen een mailtje gekregen te hebben waarin staat dat een Engelse acteur genaamd Rik Barnett mogelijk een rol krijgt in de film.

De website wist ook te melden dat zijn personage verbonden is met dat van Noomi Rapace. Wie de bron is wilde men niet stellen, maar het bericht stelt wel dat de bron vertelde dat het scenario nog altijd niet af is.

Tot die tijd is dan ook niets definitief, maar toch zou Barnett de een of andere rol in Prometheus 2 krijgen. Ze stellen ook aan dat regisseur Scott meerdere gesprekken heeft gehad met Barnett, en om die reden zou het zo zijn dat de acteur geen kleine rol zal hebben.

De 24-jarige Barnett heeft nog niet veel ervaring in de filmwereld. In 2010 won hij een prijs in het Ibiza International Film Festival, voor zijn rol in Rebels Without a Clue. Verder was hij te zien in de korte film Hart en in een aflevering van de serie A Touch of Frost.

Aangezien de website niet wil melden wie de bron is, is het moeilijk te bepalen hoe betrouwbaar het bericht is. Wel kunnen we er vanuit gaan dat het nog wel even zal duren voordat er contracten getekend worden. Regisseur Scott is op dit moment nog bezig met zijn Moses-film Exodus, die eind 2014 uit moet komen. Daarna heeft hij pas tijd voor Prometheus 2, dus de film zal mogelijk pas in 2015, of zelfs later uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair