Zesde TV-spot 'Man of Steel' legt nadruk op Russell Crowe

Met wederom nieuwe beelden van de film.

Er is een zesde TV-spot vrijgegeven van regisseur Zack Snyders Man of Steel. Ditmaal ligt de nadruk op het personage van Russell Crowe, Jor-El. Hij is de biologische vader van Kal-El, die op jonge leeftijd naar de Aarde gestuurd wordt. Daar groeit hij op tot een volwassen man, onder de naam Clark Kent (Henry Cavill). Heel gemakkelijk is zijn jeugd echter niet, want al snel komt Clark erachter dat hij geen gewoon mens is. Hij heeft superkrachten en zal snel moeten leren daarmee om te gaan. Een vijand van zijn thuisplaneet, General Zod (Michael Shannon) komt namelijk naar de Aarde…


Overigens kun je nu ook je naam laten schrijven in Kryptonian, op deze website. Allereerst moet je enkele vragen over jezelf beantwoorden, om vervolgens je naam in te vullen. Zo kun je zien tot welk huis je behoort, en hoe je naam in het Kryptoninan geschreven moet worden.

Naast Henry Cavill, Michael Shannon en Russell Crowe spelen ook Amy Adams, Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni, Michael Kelly, Harry Lennix en Richard Schiff rollen in de film. Deze is vanaf 20 juni in de bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair