Nieuwe foto's 'Thor: The Dark World' laten Malekith zien

Een duidelijke blik op het personage van Christopher Eccleston.

Er is op dit moment geen franchise groter dan het Marvel Cinematic Universe. Het afgelopen weekend steeg de laatste toevoeging in de franchise, Iron Man 3, nog naar de vijfde plek in de wereldwijde box office en de kans is groot dat Thor: The Dark World een soortgelijke weg zal volgen.

Het zal wel nog een tijdje duren voordat de film uitkomt, maar desondanks is er een stel nieuwe foto’s van de wederom in problemen gekomen film vrijgekomen. Eerder vandaag bleek bleek al dat regisseur Alan Taylor niet goed ligt bij Marvel, en dat componist Carter Burwell het project verlaten heeft.

Desondanks is er dus een nieuw stel foto’s van de film vrijgegeven. Deze zijn te zien in het nieuwe nummer van Empire Magazine, maar werden ingescand door Redzilla. Op hun website kun je het bijbehorende artikel ook lezen.

De eerste van de foto’s laat Christopher Eccleston als Malekih The Accursed, de grote slechterik van de film, zien. De tweede foto toont een aantal van zijn hulpjes, de Dark Elves, en de laatste en derde foto laat ons de held van de film zien: Thor (Chris Hemsworth). Thor: The Dark World is vanaf 30 oktober in de bioscopen te zien.







NieuwsFilm

meest populair