Henry Cavill mogelijk de nieuwe 'Man from U.N.C.L.E.'

Hij is in onderhandelingen om Tom Cruise te vervangen.

Vorige week was er het nieuws dat Tom Cruise niet meer verbonden was aan The Man from U.N.C.L.E. Nu kunnen we berichten dat Warner Bros. er werk van heeft gemaakt een vervanger te vinden. De studio is in onderhandelingen met Henry Cavill, om de rol op zich te nemen.

Hij zal dan, als hij uiteindelijk tekent, naast Armie Hammer en Alicia Vikander te zien zijn. De regie is in handen van Guy Ritchie.

The Man from U.N.C.L.E. is een verfilming van een televisieserie uit de jaren ’60. Deze volgde twee agenten van het United Network Command for Law and Enforcement, in hun strijd tegen de slechteriken van Thrush.

Variety schrijft dat Cavill nog voordat Tom Cruise gecast werd, al onderhandeld had om een rol in de film te spelen. Uiteindelijk ging de rol naar Cruise, maar nu hij uit beeld is, lijkt de studio Cavill de rol alsnog te gunnen.

Hij is overigens niet bepaald de eerste persoon die overwogen wordt voor de rol. In eerste instantie, toen Steven Soderbergh de film nog zou regisseren, zou George Clooney de hoofdrolspeler zijn. Hij vertrok, waarop Warner een aantal acteurs benaderde voor de rol, waaronder Johnny Depp, Channing Tatum, Ben Affleck en Bradley Cooper.

De kans is groot dat Cavill zal tekenen, aangezien hij nog geen ander project op de planning heeft staan, en een goede werkrelatie met Warner heeft. De productie moet komende herfst van start gaan.

Bekijk hieronder een trailer van de televisieserie.



NieuwsFilm

meest populair