Glenn Close gecast in Marvels 'Guardians of the Galaxy'

Ze krijgt een rol zoals die van Samuel L. Jackson in The Avengers.

Een paar dagen geleden was er nog het nieuws dat John C. Reilly mogelijk te zien zou zijn in Marvels Guardians of the Galaxy. Vandaag is er het nieuws dat de actrice Glenn Close mogelijk een hoofdrol in de nieuwste film van Marvel zal spelen.

Het personage van de actrice zou volgens Deadline een leidende rol hebben in Nova Corps, een intergalactische politie. Welk personage het precies betreft is niet bekend. Er wordt wel gespeculeerd dat haar rol zoiets moet zijn als die van Samuel L. Jackson in The Avengers.

Eerder was Close te zien in Damages, Fatal Attractions en The World According To Garp. Verder rondde ze onlangs de opnames van de indiefilm Low Down af, en is ze net begonnen met de opnames van 5 To 7, waarin ook Anton Yelchin en Frank Langella te zien zijn.

Overigens bevestigde het bericht van Deadline dat Reilly ook daadwerkelijk gecast is in de film. Hij is dan dus, naast Close, te zien in de nieuwe film van James Gunn. Komende maand begint de productie van de film, waarin onder anderen Chris Pratt, Zoe Saldana, Lee Pace, Michael Rooker te zien zullen zijn.

Guardians of the Galaxy moet vanaf 14 augustus 2014 in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair