Eerste setfoto's Michael Fassbender en Peter Dinklage in 'X-Men: Days of Future Past'

Na James McAvoy zien we nog twee acteurs in hun jaren '70-outfits.

Regisseur Bryan Singer verspreidde onlangs de eerste foto van James McAvoy als Professor X op de set van X-Men: Days of Future Past. Nu zijn er ook foto's opgedoken waarop Michael Fassbender en Peter Dinklage rondlopen in hun jaren '70-kloffie. McAvoy zien we ook op een van de foto's rondlopen, maar dat is omdat het een paparazzi-foto betreft. Professor X is in de film nog steeds aan een rolstoel gekluisterd. Kenners van de comic-reeks zal ongetwijfeld opvallen dat Dinklage verdacht veel op het personage Bolivar Trask lijkt, iets dat eerdere vermoedens rondom zijn casting lijkt te bevestigen.





Andere castleden die naast McAvoy en Fassbender terugkeren zijn o.a. Ian McKellen, Michael Fassbender, Patrick Stewart, Nicholas Hoult, Anna Paquin (Rogue), Ellen Page (Kitty Pryde) en Shawn Ashmore (Iceman) en Hugh Jackman.

X-Men: Days of Future Past staat op het programma voor 18 juli 2014. Het script werd geschreven door Simon Kinberg en is geïnspireerd op de verhaallijn van Chris Claremont en John Byrne uit nummers 141 en 142 uit 'Uncanny X-Men' uit 1981. In Days of Future Past werd een alternatieve toekomst geintroduceerd waarbij door de dood van een belangrijke senator mutanten worden opgejaagd door Sentinels.



NieuwsFilm

meest populair