13 minuten durende featurette 'Man of Steel'

Met wederom veel nieuwe beelden van de film.

Er zijn al veel TV-spots, trailers, teasers, posters en foto’s van Man of Steel vrijgegeven. Wat nog ontbrak was deze 13-minuten durende featurette, die ons van veel nieuwe beelden voorziet, en het proces achter de schermen mooi in beeld brengt.

Zo wordt er gesproken over bijvoorbeeld de betekenis van de ‘S’ die Superman op zijn borst draagt, en waarom Zack Snyder besloot om van het ondergoed dat Superman boven zijn broek draagt af te stappen.


Kal-El, wordt zodra hij geboren is naar de Aarde gestuurd wordt. Daar groeit hij op tot een volwassen man, onder de naam Clark Kent (Henry Cavill). Heel gemakkelijk is zijn jeugd echter niet, want al snel komt Clark erachter dat hij geen gewoon mens is. Hij heeft superkrachten en zal snel moeten leren daarmee om te gaan. Een vijand van zijn thuisplaneet, General Zod (Michael Shannon) komt namelijk naar de Aarde…

Naast Henry Cavill en Michael Shannon spelen ook Russell Crowe, Amy Adams, Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni, Michael Kelly, Harry Lennix en Richard Schiff rollen in de film. Deze is vanaf 20 juni in de bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair