DVD releases week 23

Welke titels kun je deze week op DVD of blu-ray huren?

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD.

Lincoln


Lincoln gaat over de strijd tussen Abraham Lincoln (Daniel Day-Lewis), de zestiende president van de Verenigde Staten, en de machtige politica van zijn kabinet. Inzet: de afschaffing van de slavernij en het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog. Lincoln voerde deze strijd tijdens de laatste maanden van zijn leven.

Rosewood Lane


Sonny Blake (Rose McGowan) is een radio talkshow therapeute die na het overlijden van haar vader terug verhuist naar haar ouderlijk huis aan Rosewood Lane. Als ze eenmaal terug is komt ze erachter dat haar buren doodsbang zijn voor de plaatselijke krantenjongen (Daniel Ross Owens). Hij is een geslepen en levensgevaarlijke psychopaat en het lijkt erop dat hij haar Sonny's vader vermoord heeft.

&Me


De 24-jarige rechtenstudent Edurne Varona verhuist vanuit Sitges naar Brussel om stage te lopen bij de EU. Op haar eerste werkdag botst ze met een enorme klap tegen de 40-jarige Duitse Eduard Schiller op. De in de liefde teleurgestelde homoseksuele Eduard is vanuit Berlijn naar Brussel gekomen om een nieuw leven te beginnen. In zijn zoektocht naar geluk heeft hij besloten het roer drastisch om te gooien en op zoek te gaan naar een vrouw. Edurne en Eduard zien in de botsing de aanleiding voor een bijzondere relatie. Alles verandert wanneer ze de mooie 30-jarige Nederlandse verhuizer Richard Merkelbach ontmoeten. Tussen Eduard en Edurne ontstaat een strijd om de liefde van Richard. De confrontatie met de waarheid brengt ze alle drie een heel verschillend antwoord op de dezelfde vraag: hoe word ik gelukkig?

Lay the Favorite


'Lay the Favorite' volgt de onvoorspelbare Beth die begint als stripper en eindigt als de assistente van Dink, een van de meest succesvolle gokkers in Las Vegas. Ze heeft er veel gevoel voor maar wordt ondertussen ook verliefd op Dink, wat problemen oplevert met zijn vrouw Tulip. Hoewel Dink het haar afraadt gaat Beth vervolgens werken voor de onstabiele Rosie die zich begeeft in het illegale circuit van New York. Dit loopt echter volledig mis en Beth besluit terug te gaan naar Dink en het op te nemen tegen Tulip. Ze is bereid de bak in te gaan en vervolgens in New York haar verantwoordelijkheid te nemen.

Code Name: Geronimo


De film is gebaseerd op de militaire aanval op de compound van Osama Bin Laden, wiens codenaam Geronimo is. De inval wordt gezien vanuit het perspectief van een kleine groep Navy Seals. Het is het verhaal van een clandestiene operatie, een perfect team, en de zeldzame synergie tijdens de meest gedurfde militaire operatie van de afgelopen jaren.

Stitches


Ross Noble speelt Richard Grindle,de meest gluiperige clown die werkzaam is in het Ierse kinderfeestjes circuit. Hij komt te laat op een verjaardag en de kinderen besluiten hem voor de gek te houden. Dit gaat helemaal mis en Richard valt op een keukenmes, waarna hij overlijdt. De schuldige kinderen komen later weer samen voor een volwassener feestje. Richard, die inmiddels weer tot leven is gewekt door een duistere clownsekte, heet inmiddels Stitches en besluit ook even bij het feestje langs te gaan om wraak te nemen op zijn moordenaars.

Here Comes the Boom


Biologie leraar Scott Voss (Kevin James) wilt de muzieklessen blijven behouden en ontslag vermijden van goede vriend Marty Streb (Henry Winkler), deze zijn genoodzaakt te verdwijnen ivm weg bezuinigingen op school. Om dit te kunnen realiseren moet er een bijdrage geleverd worden van 48000 dollar, hij besluit om wedstrijden te vechten voor geld. Omdat hij 20 jaar geleden worstelaar was op college, gaat hij vol vertrouwen kooi gevechten aan en hoopt ondertussen liefde te winnen van collega Bella Flores (Salma Hayek) Met alle nodige gevolgen van dien.

In Their Skin


Na de dood van hun zesjarige dochter, zoekt de familie Hughes toevlucht in een stil vakantiehuisje. Hun tijd samen wordt bruut verstoord door de buren, die in de eerste instantie vriendelijk lijken, maar op obsessieve wijze het perfecte leven proberen te verkrijgen, ten koste van alles...

Io e te


Verloren ziel Lorenzo wil het liefst met rust gelaten worden. Om aan een verplichting te ontkomen, verzint hij een handige leugen waardoor hij een hele week alleen in Rome kan zijn. Maar zijn plannen vallen in het water wanneer plotseling zijn halfzus Olivia, het gedoodverfde zwarte schaap van de familie, voor zijn deur staat. In eerste instantie wil Lorenzo niets van Olivia - beeldschoon, brutaal en gevaarlijk -weten, totdat hij zich realiseert dat ze elkaar misschien wel kunnen helpen.

No


Gael García Bernal speelt de jeugdige Rene Saavedra die in 1988 een reclamebureau in Santiago runt. Het is het jaar waarin dictator Augusto Pinochet, onder grote internationale druk, een referendum uitschrijft of hij nog eens 8 jaar aan de macht mag blijven. De oppositie vraagt de onbezonnen Saavedra om een 'Nee'-campagne tegen de dictator op te zetten. Met weinig middelen en onder constante controle van bewakers, bedenkt hij met zijn team een gedurfd plan om de verkiezingen te winnen en hun land te redden van de onderdrukking.

Facing Mirrors


Rana en Adineh, twee vrouwen met zeer verschillende achtergronden en sociale klasse, worden per ongeluk bij elkaar gebracht om een reis te delen. Rana, onervaren, religieus en gebonden aan tradities, wordt gedwongen om met een taxi te rijden om financieel te kunnen overleven. Adineh, rijk maar opstandig, is ontsnapt uit haar huis. Onderweg begrijpt Rana dat haar passagier een transseksueel is die van plan is een operatie uit te voeren. Voor Rana is het onmogelijk haar wens te begrijpen en te accepteren.

I Want Your Love


Na een tiental jaren in San Francisco gewoond te hebben, moet Jesse, een kunstenaar, terugkeren naar zijn geboortegrond: het middenwesten van de Verenigde Staten. Hij is blut en kan zich het leven in de grote stad niet langer veroorloven. Op de laatste avond komen vrienden en ex-geliefden bijeen voor een afscheidsfeest. Het wordt zo voor Jesse nog moeilijker om weg te gaan.

The Countess


In de 17de eeuw laat Elizabeth Bathory, een Hongaarse gravin, enkele van haar onderdanen aan een bloederige moordtocht beginnen. Ze heeft namelijk het idee dat ze door het baden in het bloed van maagden haar schoonheid zal kunnen behouden.

My Awkward Sexual Adventure


De conservatieve boekhouder Jordan Abrams (Jonas Chernick) sluit een deal met de knappe maar chaotische stripper Julia (Emily Hampshire) om zijn ontevreden ex-vriendin terug te winnen. Hij zal haar helpen met haar grote schuld als zij hem helpt om van hem een betere minnaar te maken. Al snel komt hij terecht in een wereld van stripclubs, sensuele massagesalons, crossdressing en SM.

I Am


Regisseur Tom Shadyac praat met intellectuele en geestelijke leiders, zoals Desmond Tutu en Noam Chomsky, over wat er mis is met onze wereld. Hij probeert eveneens een antwoord te krijgen op de vraag hoe we deze kunnen verbeteren, alsook de manier waarop we er als mensen in leven .


NieuwsFilm

meest populair