Productie 'Star Wars: Episode VII' begin 2014 van start

Regisseur J.J. Abrams verhuist komend half jaar naar Londen voor de film.

De productie van Star Wars Episode VII zal hoogstwaarschijnlijk begin volgend jaar in Londen van start gaan, onthulde producent en regisseur J.J. Abrams. Hij vertelde afgelopen zaterdag dat hij binnen zes maanden met zijn familie naar Londen zal verhuizen.

”We gaan, hoogstwaarschijnlijk, als alles volgens plan gaat, naar Londen verhuizen, eind dit jaar, voor de ‘Star Wars’ film,” vertelde hij tijdens de Produced By Conference.

Abrams tekende afgelopen februari voor de film en zijn productiepartner Byran Burk vertelde afgelopen maand dat de opnames in Engeland plaats zullen vinden. Disney wil de film in 2015 uitbrengen, en dus is het volgens verwachting dat de productie aan het begin van het komend jaar van start gaat.

Verder ging Abrams nog kort in op zijn aanpak van de film. ”De franchise is zo groot en belangrijk voor mensen,” vertelde hij, ”dat ik denk dat we het voorgaande moeten eren, maar niet moeten verafgoden.”

Kortom, de nieuwe film zal uitgaan van wat er gebeurt is in de vorige films, en hoogstwaarschijnlijk ook dezelfde sfeer hebben. Maar toch zal de film enigszins een eigen richting nemen.



NieuwsFilm

meest populair