Dwayne Johnson de nieuwe Terminator in 'Terminator 5'?

Daarnaast zou Arnold Schwarzenegger het ditmaal moeten opnemen tegen de Terminator.

Het onderstaande nieuws is erg interessant, maar bij voorbaat moeten we benadrukken dat het niets concreets betreft. De website Terminator Fans schrijft dat de nieuwe Terminator film zich af zal spelen nog voordat John of Sarah Connor bestaan.

Dat zou de film een prequel maken op de eerste Terminator film, uit 1984. Volgens het bericht van de site zal Arnold Schwarzenegger wederom een rol spelen in de franchise, en ditmaal een mens zijn. Hij staat dicht bij de Connors, en is er succesvol in de familie te beschermen tegen SkyNet. Om die reden zou hij uiteindelijk ook terug naar 1984 gestuurd worden.

De film moet zich dan ook in de jaren ’40 of ’50 afspelen. Aan Schwarzenegger de taak om de Connors te beschermen tegen de Terminator. Volgens de geruchten zou die rol naar niemand minder dan Dwayne Johnson gaan

De kans dat het gerucht klopt is natuurlijk niet heel groot, maar het is wel interessant om in overweging te nemen. Zou een rol voor Johnson als de nieuwe Terminator niet best een goede kunnen zijn? Daarmee zou de franchise alleen weer een nieuwe weg inslaan, die eerder ingeslagen werd met Terminator Salvation.

Het is het eerste bericht dat we hebben over de film sinds bekend werd gemaakt dat Schwarzenegger in de film te zien zou zijn. Dat hij ditmaal mogelijk zelf de wapens ter hand moet nemen tegen de Terminator klinkt natuurlijk ergens wel interessant.

Met dank aan gebruiker Krisiz voor de tip.



NieuwsFilm

meest populair