Warner laat 'Dumb and Dumber To' aan zich voorbijgaan

De studio heeft geen vertrouwen in de film.

Toen Bobby en Peter Farrelly aankondigden te werken aan een vervolg op Dumb and Dumber, werd daar redelijk enthousiast op gereageerd. Nu blijkt dat de financierende studio achter Dumb and Dumber To, Warner Bros., er niet zo enthousiast over is. Deze heeft besloten de film aan zich voorbij te laten gaan.

Dat wil niet zeggen dat de film er niet zal komen. De Farrelly broers zullen de film hoogstwaarschijnlijk gewoon bij een andere studio maken. Uit een bericht van Deadline blijkt dat vijf studio’s hebben laten weten interesse te hebben in de film. Daarbij zou Red Granite vooraan in de rij staan.

Jim Carrey en Jeff Daniels, die de hoofdrollen speelden in de eerste film, hebben al getekend voor de film. Het plot is ook al bekend: dit draait om een zoektocht naar Harry’s (Daniels) dochter, die nodig is voor een niertransplantatie.

Warner Bros. heeft volgens het verhaal de film bovenal laten vallen uit angst voor lage opbrengsten. Eerder mislukte het soortgelijke project The Incredible Burt Wonderstone, en dat was hoogstwaarschijnlijk uiteindelijk doorslaggevend voor deze beslissing.



NieuwsFilm

meest populair