Jon Chu regisseert 'G.I. Joe 3'

De regisseur van Retaliation mag ook van deel drie een succes maken.

Een vervolg op G.I. Joe: Retaliation werd nog voordat het openingsweekend van de film voorbij was al aangekondigd. Nu lijkt het erop dat Paramount voortvarend te werk gaat rond dat vervolg. Volgens een bericht van Deadline is er al een regisseur aangetrokken.

Het betreft Jon Chu, die ook al Retaliation regisseerde. Hij wist de film een succes te maken, ondanks de beslissing van Paramount om de film vlak voor de release om te zetten in 3D.

Ook wordt er al gezocht naar een nieuwe schrijver voor de film. Volgens het bericht van Deadline zijn er meetings geweest met vier verschillende scenaristen, waarvan er binnenkort eentje ingehuurd zal worden. Aangenomen mag dus, dat Rhett Reese en Paul Wernick niet terugkeren, ondanks dat zij het scenario schreven van Retaliation.

De studio wil waarschijnlijk dat de film zo snel mogelijk gemaakt wordt. Daarom is het niet zeker of Chu eerst zijn Masters of the Universe remake zal maken, of dat de nieuwe G.I. Joe-film prioriteit krijgt.

Producent Lorenzo di Bonaventura ging onlangs nog in op de derde film. ”We hebben nog niet echt nagedacht over de volgende film. Er zijn wel elementen die we er graag in willen hebben. Ik zou graag meer ninja’s willen zien. Dat zou leuk zijn, en ik denk dat de mythologie erg coole verhaallijnen kan ondersteunen.”



NieuwsFilm

meest populair