Algemeen

Jon Chu regisseert 'G.I. Joe 3'

De regisseur van Retaliation mag ook van deel drie een succes maken.

door Jim Pedd op 13.06.2013 om 11:02 in Algemeen
Een vervolg op G.I. Joe: Retaliation werd nog voordat het openingsweekend van de film voorbij was al aangekondigd. Nu lijkt het erop dat Paramount voortvarend te werk gaat rond dat vervolg. Volgens een bericht van Deadline is er al een regisseur aangetrokken.

Het betreft Jon Chu, die ook al Retaliation regisseerde. Hij wist de film een succes te maken, ondanks de beslissing van Paramount om de film vlak voor de release om te zetten in 3D.

Ook wordt er al gezocht naar een nieuwe schrijver voor de film. Volgens het bericht van Deadline zijn er meetings geweest met vier verschillende scenaristen, waarvan er binnenkort eentje ingehuurd zal worden. Aangenomen mag dus, dat Rhett Reese en Paul Wernick niet terugkeren, ondanks dat zij het scenario schreven van Retaliation.

De studio wil waarschijnlijk dat de film zo snel mogelijk gemaakt wordt. Daarom is het niet zeker of Chu eerst zijn Masters of the Universe remake zal maken, of dat de nieuwe G.I. Joe-film prioriteit krijgt.

Producent Lorenzo di Bonaventura ging onlangs nog in op de derde film. ”We hebben nog niet echt nagedacht over de volgende film. Er zijn wel elementen die we er graag in willen hebben. Ik zou graag meer ninja’s willen zien. Dat zou leuk zijn, en ik denk dat de mythologie erg coole verhaallijnen kan ondersteunen.”


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

EdwardSissyhands

Avatar

Dan wel met deze ninja:
http://www.youtube.com/watch?v=IFZ07fb2j1A

Banned

Avatar

Moeten ze hier nou echt nog een film van maken...

MoJo

Avatar

UnknowB "Deel 3?
Ik dacht dat deel 2 een flop was?"


dacht ik ook maar schijnbaar heeft het toch nog 360 miljoen opgehaald.

Kilian

Avatar

The birth of Micheal Bay the second.

Decepticon

Avatar

Ik heb met John Chu geen probleem, hij heeft een prima 2e G.I. Joe film afgeleverd.
Ik ben blij te lezen dat er andere schrijvers aan worden gesteld, want het scenario van Retaliation is nie zo best, slechter dan van de 1e film. Retaliation is eigenlijk gewoon een ordinaire wraakfilm.

batmaster

Avatar

Als hij net zo als deel 2 wordt vind ik het geen probleem. Vond dat echt een hele toffe film!

ghossler

Avatar

Deel 2 vond ik op heel veel vlakken beter dan deel 1, enige wat ik jammer vond is dat veel acteurs en actrices / karakters van deel 1 niet terug zagen in deel 2. Verder was deel 2 leuke vermaak.. hoop dat deel 3 toch iets meer biedt, want dat geeft meer hoop op meerdere delen. Jon M chu deed het verder zeker niet slecht voor een step up regisseur :P

NieuwsFilm

meest populair