Sony kondigt volgende twee 'The Amazing Spider-Man' films aan

We mogen in ieder geval tot 2018 avonturen van Peter Parker in de bioscopen bewonderen.

De productie van The Amazing Spider-Man 2 is nog in volle gang, maar Sony Pictures is een studio die graag vooruit kijkt. Daarom zijn alvast de releasedata van de volgende twee films in de Spider-Man-franchise geprikt.

Vandaag kondigde de studio aan dat de volgende verhalen over Peter Parker op 10 juni 2016 en 4 mei 2018 in de bioscopen zullen verschijnen. Dit kondigde Jeff Blake, voorzitter van de afdeling Wereldwijde Marketing en Distributie aan.

”Spider-Man is onze belangrijkste, meest succesvolle en meest geliefde franchise, dus we zijn blij dat we de mogelijkheid hebben deze releasedata voor de komende vijf jaar vast te zetten, “ vertelde Blake over het bericht.

Het is geen vreemde zet van de studio. De reboot van de franchise, The Amazing Spider-Man, werd met een budget van 250 miljoen dollar gemaakt en bracht wereldwijd een mooie 750 miljoen dollar op. Genoeg reden dus voor nog twee films in de franchise, waarvan de cast aangevoerd wordt door Andrew Garfield.

Voordat het allemaal zover is, moet eerst The Amazing Spider-Man 2 nog in de bioscopen komen. In deze film, die wederom geregisseerd wordt door Marc Webb, neemt Peter Parker (Garfield) het op tegen Rhino (Paul Giamatti) en Electro (Jamie Foxx). Verder zullen in de film ook Harry Osborn (Dane DeHaan) en Mary Jane Watson (Shailene Woodley) hun opwachting maken. De film draait vanaf 24 april 2014 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair