Ryan Reynolds stapt uit 'Highlander' reboot

De producenten kunnen op zoek naar een nieuwe hoofdrolspeler én een nieuwe regisseur.

Ryan Reynolds heeft besloten uit Summit Entertainments reboot van de Highlander-franchise te stappen. Daarmee zijn producenten Neal Moritz en Peter Davis weer terug bij nul. Eerder besloot ook Juan Carlos Fresnadillo uit het project te stappen, waardoor het zonder regisseur kwam te zitten. Nu ontbreekt er hoofdrolspeler dus ook een hoofdrolspeler.

Fresnadillo besloot in november 2012 te stoppen met het project waar hij een jaar lang aan had gewerkt. Die beslissing maakte hij om ”creatieve verschillen”, en sindsdien is het stil geweest rond het project.

De studio had beloofd snel een vervanger te vinden van Fresnadillo, maar die is nog altijd niet gevonden. Hoogstwaarschijnlijk is het om die reden dat Reynolds gestopt is met het project.

De beslissing van Reynolds, die de rol van Connor MacLeod zou spelen, kan misschien positief uitpakken voor de reboot. Een nieuwe regisseur zal nu de mogelijkheid hebben een nieuwe hoofdrolspeler te casten, die zijn visie op de reboot zal delen. Nu zou een nieuwe regisseur nog zitten met een hoofdrolspeler met de visie van Fresnadillo.

Oorspronkelijk zou Justin Lin de film regisseren, maar hij besloot in augustus 2011 op te stappen. Zo kon hij zich meer richten op het succesvolle Fast and Furious 6. Nu is er dus geen regisseur en geen hoofdrolspeler.

Een scenario ligt er wel al, dat is geschreven door Art Marcum en Matt Holloway. Verder werkte ook Melissa Rosenberg aan het script, en de meest recente revisies zijn gemaakt door Noah Oppenheim.


NieuwsFilm

meest populair