Castdetails 'Star Wars Episode VII' uitgelekt

Eerdere geruchten lijken bevestigd te worden.

Het is uitgelekt naar welke cast er gezocht wordt voor Star Wars Episode VII. De beschrijvingen van de personages, die gisteren uitlekte, werd niet door de studio bevestigd, maar klinkt wel waarschijnlijk.

BleedingCool.com, die hun bron ”100 procent bevestigd” noemen, omschrijven de cast als volgt. Regisseur J.J. Abrams is voor de hoofdrollen op zoek naar een duo jonge dames, achterin hun tienerjaren. Eentje daarvan wordt omschreven als ”onafhankelijk en fit, met een goed gevoel voor humor” en de ander als ”taai, slim en fit”.

Daarnaast wordt er gezocht naar een ”militair achtige man”, van rond de veertig jaar oud. Verder zoekt men naar een intellectuele man van rond de dertig, en een oude man met een sterk uitgesproken mening van rond de zeventig. Verder zoeken de makers nog een slimme jongen van rond de twintig, die erg ”fit en niet traditioneel knap” is, en tot slot een ”fitte, knappe en zelfvertrouwende” jongen ergens achterin de twintig.

Er doen al enige tijd geruchten de ronde dat er een vrouwelijke hoofdrol zou zijn in Star Wars Episode VII. Die theorie lijkt bevestigd te worden door de gelekte castbeschrijving. De productie van de film moet begin volgend jaar van start gaan, vertelde regisseur Abrams. De film draait dan in de loop van 2015 in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair