'The Wolverine' staat los van 'X-Men: Days of Future Past'

Logan beleeft een heel eigen avontuur in deze film.

Binnenkort is The Wolverine in de bioscopen te zien, waarin Hugh Jackman wederom de rol speelt van Logan, ofwel Wolverine, de mutant met de gevaarlijke klauwen. Daarnaast is hij volgend jaar te zien in X-Men: Days of Future Past, waarmee Bryan Singer terugkeert naar het X-Men-universum.

Maar hoe hangen de twee films samen? SFX sprak met regisseur James Mangold, over hoe de twee films zich tot elkaar verhouden. ”Bryan en ik hebben erover gesproken en hij weet wat wij hebben gedaan,” vertelde Mangold.

”De realiteit is dat we allemaal samen proberen te werken en proberen te zorgen dat alles in elkaar past. Maar het moeilijke zit ‘m erin dat we de film begonnen te maken nog voordat Bryan ging werken aan zijn film. Onze plannen waren altijd onze plannen en onze film staat op zichzelf, dus de reis die we Logan zien afleggen in The Wolverine, zal ook een einde kennen.”

The Wolverine speelt zich in het hedendaagse Japan af. In deze film komt Logan (Jackman) tegenover zijn ultieme vijand te staan in een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor het eerst in zijn leven is hij kwetsbaar en worden zijn fysieke en emotionele grenzen op de proef gesteld. Daarbij zullen zijn klauwen kruisen met Samoeraistaal.

De film draait vanaf 25 juli in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair