Iedereen wil rolletje in 'RED 3'

Volgens producent Lorenzo di Bonaventura hebben menig acteurs al laten weten interesse te hebben.

RED 2 draait pas over een maand in de bioscopen, maar veel talentvolle acteurs en actrices proberen al een rolletje in de mogelijke derde film in de franchise te bemachtigen. Producent Lorenzo di Bonaventura vertelde dit tijdens een interview.

Afgelopen maand werd nog bekendgemaakt dat Jon en Erich Hoeber al getekend hebben om het scenario van RED 3 te schrijven, en als hun scenario de goedkeuring van Lionsgate krijgt, zal de productie van de film begin 2014 van start gaan.

Het is dus geen verrassing dat er al gekeken wordt naar een cast voor de derde film. Volgens Di Bonaventura was geen van de acteurs die in RED 2 te zien is, contractueel verplicht om ook in het vervolg te spelen. Maar zij hadden een erg goede ervaring met het maken van RED en keerden om die reden allemaal terug.

”Je kunt spreken van een sneeuwbaleffect dat begint, als je hoort dat andere geweldige acteurs erin te zien zijn,” vertelde Di Bonaventura. ”Een aantal mensen – hun agenten – hebben al contact met ons opgenomen voor het vervolg. Ja, het is een van die leuke dingen om te doen, in deze wereld is alles mogelijk qua casting, en je moet een manier vinden om het allemaal te laten werken.”

Maar voordat het zover is, moeten RED 2 het eerst goed doen in de bioscopen.


NieuwsFilm

meest populair