Gerucht: Armie Hammer wordt Ant-Man

De acteur (The Lone Ranger) zou samen met regisseur Edgar Wright gespot zijn op de set van 'Captain America: The Winter Soldier'.

Het duurt nog tot november 2015 voor we kunnen genieten van Edgar Wrights film rondom Marvels Ant-Man. Voorlopig is het nog maar de vraag wie de piepkleine superheld zal gaan spelen, maar het eerste gerucht is inmiddels een feit. ScreenRant meldt dat Armie Hammer (The Lone Ranger, The Social Network) onlangs samen met regisseur Edgar Wright is gespot op de set van Captain America: The Winter Soldier. De website suggereert dat de acteur hier aanwezig was voor een cameo om Ant-Man te introduceren en het publiek alvast warm te maken voor de uiteindelijke film.

ScreenRant vroeg Hammer achteraf naar zijn bezoekje. De acteur ontkende dat hij samen met Wright was en al helemaal dat hij iets met Ant-Man te maken heeft. Hij zou enkel zijn langsgekomen om een vriend gedag te zeggen. Het gaat hier dan ook om een gerucht met een hoofdletter G, maar toch willen we graag weten of jullie Hammer een goede keuze vinden voor Ant-Man.



NieuwsFilm

meest populair