Philip Seymour Hoffman voegt zich bij 'Child 44'

En voegt zich daarmee bij o.a. Gary Oldman, Tom Hardy, Joel Kinnaman en Noomi Rapace.

Het zijn drukke tijden voor Philip Seymour Hoffman. Hij is pas net klaar met de opnames van The Hunger Games: Catching Fire, en heeft getekend voor God’s Pocket. Nu blijkt ook dat hij zich bij de cast van Child 44 gevoegd heeft. Hij voegt zich daarmee bij een cast die al bestaat uit Gary Oldman, Tom Hardy, Joel Kinnaman, Paddy Considine en Noomi Rapace.

De regie van de film is in handen van Daniel Espinosa. Hij baseert zich op het gelijknamige boek van Tom Rob Smith. Het plot speelt zich af in de jaren ’50, als Stalin de touwtjes strak in handen heeft in de Sovjet Unie. De hoofdpersoon is een politieofficier die een reeks kindmoorden onderzoekt. Naarmate hij het mysterie meer weet te ontrafelen, komt hij dichter bij de dader, die een hooggeplaatste regeringsfunctionaris blijkt te zijn. De officier wordt vervolgens beschuldigd van hoogverraad.

De hoofdrol wordt gespeeld door Hardy, en Rapace speelt zijn vrouw. Verder is Oldman aangetrokken om de baas van de politie te spelen. De rol van Hoffman is nog niet bekend. De opnames van de film gaan over drie weken in Praag van start.

De film moet volgend jaar uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair