Video

Nieuwe trailer 'Inside Llewyn Davis' (aanrader)

De nieuwe film van de Coens met rollen voor Oscar Isaac, Carey Mulligan, Garrett Hedlund, John Goodman en Justin Timberlake.

door Jan-Peter Rook op 02.07.2013 om 12:16 in Video
Hieronder vind je een gloednieuwe trailer van Inside Llewyn Davis, de nieuwe film van de broers Joel en Ethan Coen. Het verhaal speelt zich af in de folk scene van de New Yorkse hippiewijk Greenwich Village in de jaren zestig en volgt het verhaal van de fictieve muzikant uit de titel. De film wordt geen zuivere biopic over de bekende New Yorkse gitarist en volkszanger Dave Van Ronk, maar eerder een gefictionaliseerde versie geïnspireerd op het leven van de artiest.

Hoofdrollen zijn voor Oscar Isaac (Llewyn Davis), Carey Mulligan, Garrett Hedlund, John Goodman en Justin Timberlake. Vanaf 5 december draait Inside Llewyn Davis in de Nederlandse bioscoop.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

hania99

Avatar

Deze trailer ziet er echt goed uit. Ik voel hun bekende vibe gelijk alweer. Deze film ga ik in de bios zien.

geertvdheide

Avatar

Heb de eerste trailer indertijd gezien, en was toen al overtuigd. Deze tweede trailer ga ik niet eens kijken, dan blijft het frisser wanneer ik de film zelf zie. Kan niet wachten!

iTED

Avatar

Lijkt me wel leuk.

tk1989

Avatar

Ziet er op zich best interessant uit maar ben wel bang dat de manier van filmen (vooral het kleurgebruik) me gaat irriteren voor een lange speeltijd. De vage overbelichtheid valt me nu in ieder geval erg (negatief) op in alle trailers...

nieuwslaatste nieuws

meest populair