Derde trailer sci-fi film ‘Elysium’

Matt Damon en Jodie Foster in het sci-fi spektakel van Neill Blomkamp.

Hieronder zie je de derde officiële trailer van de sci-fi film Elysium van regisseur Neill Blomkamp (District 9, 2009) en met namen als Matt Damon, Jodie Foster, Wagner Moura, Sharlto Copley en William Fichtner.

Met $90 miljoen kostte de sci-fi film ten opzichte van de grootste blockbusters verhoudingsgewijs niet enorm veel. Blomkamp liet in 2009 al zien dat hij met beperkt kapitaal goed sci-fi materiaal kan afleveren. Met zijn $30 miljoen kostende debuutfilm District 9 wist hij zo'n $210,8 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa. Vanaf 15 augustus draait Elysium in de Nederlandse bioscoop.


Elysium speelt zich af in het jaar 2159. In die tijd leven de rijke mensen op het ruimtestation Elysium, aangezien er enorme armoede heerst op een zeer overbevolkte Aarde. Regeringsleider Rhodes strijdt voor een optimale leefomgeving op Elysium en doet er alles aan dat er geen arme mensen voet aan de grond zetten. De Aardse bewoners laten het er echter niet bij zitten en proberen op allerlei manieren "de hemel" te bereiken.

NieuwsFilm

meest populair