Ridley Scotts 'Prometheus' gaat verder als stripboek

Komt er dan nog wel een film naar de bioscopen?

Mocht je je afvragen hoe het verder gaat met het verhaal van Ridley Scotts Prometheus, dan kunnen we je geruststellen. Het verhaal zal verteld worden, in de vorm van een stripboek. De kans dat de vervolgfilm er zal komen is daarmee een stuk kleiner geworden.

De oprichter van Dark Horse Entertainment, Mike Richardson, vertelde THR dat ”we ergens aan werken waarvan ik denk dat de fans van Ridley Scotts film het erg goed zullen vinden.” Daarnaast beloofde Richardson dat er snel een officiële aankondiging zal volgen.

Eerder al werd bekend gemaakt dat de uitgeverij personages en concepten van Prometheus bij zijn stripboekenfranchise, die zich in het Alien universum afspeelt, zal gaan gebruiken. Toen werd ook bekend gemaakt dat hoogstwaarschijnlijk in de San Diego Comic Con, die over twee weken plaatsvindt, een aankondiging is.

Waarschijnlijk moeten we dus tot die tijd wachten, voordat er meer bekend is over het lot van Scotts film.

Eerder leek het overigens nog erg goed te gaan met de film. Toen werd aangekondigd dat Jack Paglen het scenario zou gaan schrijven. Het is niet zeker of hij nu aan het werk zal worden gezet bij de comics, of dat hij de film alsnog mag schrijven.



NieuwsFilm

meest populair