TV-tips voor komende week

Welke TV-films raden wij weer warm aan...

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Blade (1998)

Zaterdag 6 juli om 22:00 op Veronica

Net voordat Blade ter wereld kwam, werd zijn moeder gebeten door een vampier, wat haar dood betekende. Ook door zijn aderen stroomt het monsterlijke vampierbloed. Dit geeft Blade onmetelijke krachten maar maakt hem ook een buitenstaander: hij behoort net zo min tot de mensenwereld als tot de vampierwereld.
Bekijk de afbeelding

Up in the Air (2009)

Zondag 7 juli om 20:00 op NET5

De film vertelt het verhaal van een consulent (Clooney) die gespecialiseerd is in 'bedrijfsherstructureringen' (lees: mensen ontslaan). Hij heeft twee doelen in zijn leven: één miljoen mijl verzamelen als 'frequent flyer', en een job versieren bij de mysterieuze managementmaatschappij MythTech.
Bekijk de afbeelding

National Treasure: Book of Secrets (2007)

Maandag 8 juli om 20:30 op SBS6

Nicolas Cage is terug als schatzoeker Ben Gates en dit keer moet hij een boek zien te vinden waarin alle Amerikaanse staatsgeheimen staan .
Bekijk de afbeelding

Never Let Me Go (2010)

Dinsdag 9 juli om 20:30 op RTL8

Op een idyllische Engelse kostschool groeien drie kinderen op zonder dat zij contact hebben, of enig idee hebben wat er zich buiten hun school afspeelt. Nadat zij de school hebben verlaten kijken zij terug op hun schooltijd met zijn duistere kanten en komen erachter dat zij gekloond zijn om hun organen te kunnen verkopen...
Bekijk de afbeelding

Rendition (2007)

Woensdag 10 juli om 20:30 op RTL8
Regie: Gavin Hood

Als haar van terrorisme verdachte echtgenoot tijdens een vlucht van Zuid-Afrika naar Washington verdwijnt, besluit Isabella (Reese Witherspoon) de zaak met behulp van een politieke vriend verder uit te zoeken. In dezelfde tijd is CIA-agent Douglas Freeman (Jake Gyllenhaal) getuige van een nogal onorthodox verhoor, dat de nodige vragen bij hem naar boven brengt.
Bekijk de afbeelding

The School of Rock (2003)

Donderdag 11 juli om 20:30 op Veronica

Herrieschopper en gitarist Dewey Finn droomt ervan de rockwedstrijd Battle of the Bands winnen. Zijn collega's gooien hem echter uit de groep. Wanneer er voor zijn huisgenoot Ned een telefoontje komt met een aanbod om in te vallen als leraar, doet Dewey zich voor als Ned en begint met lesgeven op de prestigieuze Horace Green lagere school.
Bekijk de afbeelding

Super 8 (2011)

Vrijdag 12 juli om 20:30 op RTL5

Het plot volgt een stel kinderen in de jaren '70 die met behulp van hun Super8 camera's een zombiefilm maken. Als ze op een treinstation een scène filmen zijn ze getuige van een treincrash, waarbij een mysterieus wezen ontsnapt.



NieuwsFilm

meest populair