Ryan Reynolds over 'Deadpool'

Er wordt nog altijd gewerkt aan het project.

Jaren geleden, toen X-Men Origins: Wolverine uitkwam, was er sprake van een spin-off voor het personage van Ryan Reynolds, Deadpool. Sindsdien is er meermaals bericht geweest dat de film er daadwerkelijk zou komen, afgewisseld met bericht dat deze er toch weer niet kwam.

Nu de film een scenario heeft van Rhett Reese en Paul Wernick, die het scenario van Zombieland schreven, en Tim Miller aan de film verbonden is als regisseur, lijkt de toekomst weer iets beter. Reynolds ging in op de status van het project.

”Die film leeft eerst, en is dan dood als een pier. Dan leeft ‘ie weer en dan is het weer dood als een pier… het is de slechtste relatie die ik ooit heb gehad!” vertelde hij TotalFilm. Vervolgens ging hij nog in op de manier waarop het verhaal verteld wordt.

”Het personage weet dat hij een strippersonage is, en hij weet dat hij in een film zit, en weet wie de bazen van de studio zijn die de film maakt,” vertelde de acteur. ”In de huidige versie van het scenario, weer Deadpool dat er een Wolverine-film is gemaakt. Hij zegt er niet veel over, maar speelt op een bepaald punt wel met een Deadpool actiepoppetje.”



NieuwsFilm

meest populair