Opnames 'Star Trek 3' volgend jaar al

Daarnaast wil J.J. Abrams de film regisseren.

Tijdens een interview ging Zachary Quinto, die onlangs te zien was als hoofdrolspeler in Star Trek Into Darkness, in op de toekomst van de franchise. Toen hem gevraagd werd over zijn rol als Spock in de films van J.J. Abrams, vertelde hij het volgende:

”De opnames van Star Trek 3 zouden, volgens mij, volgend jaar van start moeten gaan. De film zal een stuk sneller gemaakt worden dan de vorige. Dat is het plan, al is nog niets bevestigd.”

Dat er druk achter wordt gezet is niet vreemd. In 2016 bestaat de Star Trek franchise vijftig jaar, en om die reden wil Paramount in dat jaar in elk geval een film uitbrengen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat er een serie komt, al zijn er grote problemen als het op de rechten aankomt.

Verder werd Quinto nog gevraagd of hij in Abrams Star Wars Episode VII te zien zou willen zijn. Dat zag hij niet zo zitten, al gaf hij daar geen reden voor. Tot slot vertelde Quinto nog dat Abrams van plan is Star Trek 3 zelf te regisseren.

Hoe dat precies in zijn werk moet gaan is niet zeker. De opnames van Star Wars Episode VII gaan begin volgend jaar van start, en daarna is Abrams druk met het in elkaar zetten van de film. Mogelijk is men van plan pas eind 2014 te beginnen met Star Trek 3, en kan Abrams het net voor elkaar krijgen deze film ook te draaien. Of dat gebeurt pas begin 2015, wat natuurlijk ook mogelijk is, al zegt Quinto dat het plan anders is.



NieuwsFilm

meest populair