Algemeen

Eerste logo en nieuwe afbeelding 'The Amazing Spider-Man 2'

Peter neemt het ditmaal op tegen Electro.

door Jim Pedd op 17.07.2013 om 11:48 in Algemeen
Sony heeft een nieuwe afbeelding en een nieuw logo van The Amazing Spider-Man 2 vrijgegeven. De afbeelding kennen we al, hoewel deze versie iets is dan de vorige. Het logo is min of meer nieuw, al lijkt het veel op het eerste logo van The Amazing Spider-Man.

In The Amazing Spider-Man 2 heeft Peter Parker (Andrew Garfield) het druk. Niet alleen verslaat hij dagelijks slechteriken als de gekostumeerde held Spider-man, maar daarnaast brengt hij veel tijd door met de persoon van wie hij houdt, Gwen (Emma Stone). Hij is de belofte die hij Gwens vader maakte, dat hij haar zou beschermen door zo ver mogelijk van haar vandaan te blijven, niet vergeten. Die kan hij echter niet waarmaken. De dingen veranderen voor Peter als een nieuwe vijand, Electro (Jamie Foxx) opduikt, en een oude vriend, Harry Osborn (Dane DeHaan) terugkeert.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sand

Avatar

Tja.. redelijk basic dat logo... niks speciaals.

Banned

Avatar

Jah na 4 spiderman films vraag ik me af hoe je nog een originele poster kan maken... Al vond ik de posters met die spinnenwebben wel geslaagd van deel 1.

Angelater

Avatar

'Nou niet meer doen, hé!'

Frietgezicht

Avatar

Nieuwe foto? Heb die paar weken geleden al op ft gezien :P

Secret1994goesFilm

Avatar

Frietgezicht "Nieuwe foto? Heb die paar weken geleden al op ft gezien :P"

Inderdaad

Ereptile

Avatar

Is dit het moment dat Max Dillon' obsessie voor Spider-Man uit de hand loopt? Smiley face Het pak vind ik wel tof om zo te zien Smiley face Trailer binnenkort?!

ExCaL^

Avatar

Ereptile "Is dit het moment dat Max Dillon' obsessie voor Spider-Man uit de hand loopt? Smiley face Het pak vind ik wel tof om zo te zien Smiley face Trailer binnenkort?!"

Eerste teaser!

Banned

Avatar

Jamie Fox ziet er wel grappig uit als witte zwarte...

NieuwsFilm

meest populair