Video

Eerste clip en nieuwe poster 'Insidious: Chapter 2

James Wan brengt ons dit jaar niet alleeen The Conjuring, maar ook het vervolg op zijn vorige succesvolle horrorfilm!

door Zilko Tarici op 19.07.2013 om 08:00 in Video
IGN heeft de eerste clip en de splinternieuwe poster van Insidious: Chapter 2 weten te bemachtigen. Het vervolg gaat direct door op het moment waar de eerste Insidious eindigde en volgt de familie Lambert in hun pogingen om uit te vogelen wat het mysterieuze geheim is achter hun connectie met de geestenwereld.

De cast van de sequel, die vanaf 3 oktober 2013 in de Nederlandse bioscopen draait bestaat uit o.a. Patrick Wilson, Rose Byrne, Barbara Hershey, Lin Shaye en Leigh Whannell. De regie is wederom in handen van James Wan, die dit jaar ook verantwoordelijk is voor de potentiële horrortopper The Conjuring.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

michaelbay

Avatar

Die eerste clip zijn behalve dat gesprek met die agent allemaal beelden van deel 1 dus beetje flauw

Toky

Avatar

michaelbay "die eerste clip zijn behalve dat gesprek met die agent allemaal beelden van deel 1 dus beetje flauw"


Nee hoor, dit is zeg maar een enorme spoiler van een clip :S Het eerst deel eindigt daar waar de hoofdrolspeelster de camera van de grond neemt er iets vreselijks opziet en die echtgenoot zijn hand op haar schouder legt....Nu vliegen ze over dat moment heen

Djipko

Avatar

Ben wel benieuwd hoe dit verder gaat. Hopelijk hebben ze dat rode monster wat beter gemaakt dan in deel 1. Niet bepaald angstaanjagend.

NieuwsFilm

meest populair