Sentinels, posters en personagefoto's 'X-Men: Days of Future Past'

Het fictieve Trask Industries teast de robots uit de 'X-Men' film van 2014.

Op Comic-Con heeft de studio 20th Century Fox een aardig extraatje in petto voor de bezoekers. Middels het fictieve Trask Industries, de producent van de Sentinels, krijgen zij een eerste indruk op de enorme robots die de mutanten in bewang moeten zien te houden in Bryan Singers X-Men film X-Men: Days of Future Past. Op de stand is het hoofd van een van de Sentinels te zien er zijn verschillende propagandaposters verspreid. Ook zie je enkele kleine foto's van een aantal personages uit Days of Future Past. Check alles hieronder:



Twee propagandaposters:





Een kaartje die wordt uitgedeeld op Comic Con:


En klik op onderstaande afbeelding om naar de website van Trask Industries te gaan die vervolgens weer verwijst naar de stand op Comic Con:



Met rollen voor Ian McKellen, Hugh Jackman, Patrick Stewart, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Anna Paquin, Ellen Page, Shawn Ashmore, Peter Dinklage, Omar Sy, Halle Berry, Daniel Cudmore, Fan Bingbing en Boo Boo Stewart draait de volgende X-Men film vanaf 18 juli 2014 in de Nederlandse bioscoop. Hieronder de foto's van o.a. McKellen als Megneto, Stewart als Professor X, Cudmore als Colossus, Sy als Bishop en uiteraard Jackman als Wolverine.



NieuwsFilm

meest populair