Beschrijving van Comic-Con beeldmateriaal 'X-Men: Days of Future Past'

Plus een foto van de volledige cast op het podium van Comic-Con!



Op Comic-Con zijn gisteravond de eerste beelden vertoond van X-Men: Days of Future Past. Hieronder vatten we het beeldmateriaal voor jullie samen.

Eerder dit jaar maakte regisseur Bryan Singer bekend dat hij zou terugkeren voor de nieuwe X-Men-film, Days of Future Past. Niet alleen zou de cast van X-Men: First Class terugkeren, maar ook een groot deel van de cast uit de originele trilogie. Er borrelden natuurlijk onmiddellijk een groot aantal vragen op, hoewel veel fans bekend waren met de verhaallijn, die het concept van tijdreizen behandelt.

En hoe laat je de fans schuimbekken over een film die nog een jaar van ons is verwijderd? Dat doe je natuurlijk door de hele cast naar Hall H van Comic-Con te brengen! De makers en cast van de film presenteerden een gloedjenieuwe trailer die laat zien hoe Professor X (Patrick Stewart, ooit James McAvoy) en Magneto (Ian McKellen, ooit Michael Fassbender) Wolverine (Hugh Jackman) terug in de tijd sturen om hun jongere versies op te sporen.

De beelden beginnen met het oog van Professor X. Hij vraagt in een voice-over: ''What's the last thing you remember?'' (alle verdere citaten zijn voice-overs, tenzij anders vermeld)

We zien een montage van verschillende bekende personages: Ice Man (Shawn Ashmore), Kitty Pryde (Ellen Page), Storm etc. “I had a little glimpse into the past.” Wolverine, gekleed in een zwarte outfit met gespen, loopt zij aan zij met de oude Professor X (Stewart) en de oude Magneto (McKellen), die eveneens zwarte kleding dragen. Ze bevinden zich in een soort tempel, die bont is gekleurd.

“You’re going to have to do for me what I once did for you,” zegt Xavier. “You need me as well,” voegt Magneto toe. “Side by side to end this war before it ever begins.” Het trio loopt naar een soort rituele tafel, gevolgd door een montage van nieuwe personages, waaronder Omar Sy als Bishop.

“So I wake up in my younger body and then what?”, zegt Logan. “Find me. Convince me of all of this,” reageert Xavier. Vervolgens zien we de jonge Xavier (McAvoy) zitten met een 'X' van licht op zijn hoofd. Hij en zijn teamgenoten zijn gekleed in jaren '70-outfits.

“It’s going to take the two of us,” zegt Magneto. Nu zien we jonge Magneto (Fassbender) zweven. “Then where do I find you?”, vraagt Logan. “On different paths,” zegt de oude Magneto. “Darker paths.” We zien meer beelden van de jaren '70.

“Logan, lead me. Guide me. Be patient with me,” pleit de oude professor X. “Patience isn’t my strong suit,” antwoord Logan. We zien Logan met twee lichten aan de zijkant van zijn hoofd en horen hem schreeuwen.

De rest van het beeldmateriaal laat een hoop dingen zien. Voorbeelden zijn een geheime ruimte onder het Oval Office. Meer nieuwe personages. Bolivar Trask (Peter Dinklage) die een vergadering voorzit. Een actie-scene waarin Wolverine wordt doorzeefd met kogels, Mystique (Jennifer Lawrence) die huilt, Mystique die van gedaante verandert en een militair uniform draagt, een zwevende jonge Magneto die gekeeld wordt door Beast (Nicholas Hoult) en een jonge Xavier die een laag stof van Cerebro blaast.

Ten slotte zien we de jonge Xavier Logans gezicht aanraken en horen we zijn stem in een voice-over, afkomstig uit een andere scene: “I don’t want your suffering,” schreeuwt Xavier. “I don’t want your future!”

Het laatste shot is van de jonge Xavier die de oude Xavier tegemoet loopt. De twee kijken elkaar in de ogen en we horen de oude Xavier zeggen:“Please. We need you to hope again”.

Dat is natuurlijk een heel verhaal, maar hopelijk kunnen we binnenkort de trailer met eigen ogen zien. X-Men: Days of Future Past draait vanaf 17 juli 2014 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair