Marc Webb hint naar toekomst 'The Amazing Spider-Man' franchise

De vierde film zou wel eens niet alleen over Spidey kunnen gaan.

De toekomst van de The Amazing Spider-Man-franchise is duidelijk. De komende vijf jaar kunnen we nog drie films verwachten. De eerstvolgende daarvan komt in 2014 uit, daarna in 2016 en dan in 2018. Fans vragen zich nu natuurlijk af wat er allemaal gepland is voor de toekomst.

Regisseur Marc Webb wilde daar tijdens een interview met Crave Online wel iets over zeggen. Daarbij ging hij ‘specifiek’ in op de vierde film. ”Ik heb dit altijd gepland als een trilogie, dus er ligt wel een duidelijk pad dat we willen vertellen. Ik denk dat in de vierde film, we ontdekt hebben dat er zoveel andere personages zijn die een enorm potentieel hebben op het witte doek, dat die personages op andere manieren te zien zullen zijn. Het kan goed zijn dat de film over veel meer dan alleen Spider-Man gaat.”

De vraag die fans zich dan stellen is of de Sinister Six dan wellicht in de film te zien zijn. Regisseur Webb hintte daar eerder al naar, toen hij vertelde dat de Gentleman, de oprichter van de slechterikengroep, mogelijk wel eens in The Amazing Spider-Man 2 te zien zou kunnen zijn.

Genoeg materiaal dus om over te speculeren, de komende vijf jaar.



NieuwsFilm

meest populair