Alfonso Cuarons 'Gravity' teaser: "I've Got You"

Zweverig, maar uiterst spannend ruimtedrama.

Wederom is er een teaser trailer verschenen van de film Gravity van Children of Men-regisseur Alfonso Cuarón. Nu heet de clip-trailer "I've Got You"... Of toch niet, afgaande op de clip?

In de film hebben Sandra Bullock en George Clooney de enige rollen. Oorspronkelijk was Robert Downey, Jr. aangenomen voor de mannelijk hoofdrol. Scarlett Johansson, Blake Lively, Natalie Portman en Angelina Jolie waren dichtbij een de rol van Bullock.

Het budget voor de film bedroeg zo'n $80 miljoen, waarvan hoogstwaarschijnlijk een groot gedeelte werd gereserveerd voor de ongekende hoeveelheid CGI. Gravity moet vanaf 3 oktober in de (3D) bioscoop te zien zijn.


De sci-fi film Gravity gaat over een groep astronauten die in de ruimte bezig is met een reparatie aan de Hubble telescoop. Een groot aantal leden wordt echter gedood door resten van een ontplofte satelliet. Uiteindelijk blijft een vrouwelijke astronaut (Bullock) over, die uit alle macht probeert om terug te keren naar de Aarde. Een andere overlevende (Clooney) neemt het allemaal niet zo serieus.

En weer een postertje:



NieuwsFilm

meest populair