Aaron Taylor-Johnson bevestigt gesprekken over Quicksilver

Het lijkt erop dat hij inderdaad te zien zal zijn in The Avengers: Age of Ultron.

Het tempo van onthullingen is flink versneld sinds regisseur en scenarist Joss Whedon de titel van zijn Avengers-vervolg aankondigde. De regisseur bevestigde daarvoor ook dat de Scarlet Witch en Quicksilver in de film te zien zouden zijn. Over wie de rollen op zich zouden nemen maakte hij niets bekend, maar het gerucht kwam al gauw op dat Saoirse Ronan de Scarlet Witch zou gaan spelen en Aaron Taylor Johnson die van Quicksilver. Nu heeft Johnson bekendgemaakt dat hij inderdaad gesprekken heeft gevoerd met Marvel en Whedon over de rol.

”Ik voelde me vereerd toen ze naar me toekwamen voor die rol. Ik denk dat het een interessant personage is, en dat we daar in moeten duiken. Ik had een meeting met Joss, hij is geweldig, en met de mannen van Marvel, zij zijn ook geweldig; ik denk dat het interessant zal zijn.”

Vervolgens ging de acteur nog in op hoe hij naar het personage kijkt. ”Ik denk dat als het zover is en je kijkt naar ‘Avengers 2’ en Quicksilver en soortgelijke zaken, het belangrijk is over hem te denken als een verlaten kind. Hij en zijn zus zijn verlaten, ze wonen in Oost-Europa. En dat is iets van waaruit je verder kunt werken. Je moet iets hebben om je mee te identificeren. Dus als het daarop aankomt, kan het goed uitpakken.”

Het is dus nog altijd niet bevestigd dat Taylor-Johnson de rol van Quicksilver zal spelen in The Avengers: Age of Ultron, maar de kans is nu wel heel groot geworden dat hij hem zal krijgen.



NieuwsFilm

meest populair