Mark Wahlberg ontkent geruchten over Dinobots niet

Hij wil de aanwezigheid van de personages in Transformers 4 ook niet bevestigen.

In mei was er nog het gerucht dat de Dinobots te zien zouden zijn in Transformers 4, Michael Bays nieuwste toevoeging aan de franchise. In een interview dat MTV met Mark Wahlberg hield, wilde de acteur er wel iets over zeggen.

”Niet jouw zaken,” begon hij. ”Je wil niet dat ik halverwege de productie vervangen word door een ander omdat ik geheimen geopenbaard heb.”

Geen directe ontkenning dus, maar ook geen bevestiging. Het zou best kunnen dat Wahlberg hiermee inderdaad, zoals nu veel gespeculeerd wordt, bevestigt dat de Dinobots in de film te zien zijn. Anderzijds kan hij ook gewoon de pers om de tuin leiden. Ook dat komt wel eens voort.

Het zou niet ondenkbaar zijn als Bay inderdaad besloten heeft om de Dinobots in de film te plaatsen. Het was immers de bedoeling om met deze film de franchise een nieuwe richting te geven en alvast iets op te bouwen voor de eventuele opvolger van Bay. In die zin bieden de Dinobots een mooie oplossing.

Zeker is het dus nog niet, maar de film draait al vanaf 26 juni 2014 in de bioscopen. Dat betekent dat we de komende tijd veel meer zullen horen over de film.



NieuwsFilm

meest populair