POLL: Welke nieuwe Marvel superheld in de Marvel Cinematic Universe?

Zou jij willen dat Black Panther, Doctor Strange, Ms. Marvel, The Vision, The Wasp of bijvoorbeeld Black Widow een eigen film krijgt?

Afgelopen week werd bekend dat Marvel Studios een hele reeks films in de planning heeft tot en met het jaar 2021. Dit zou betekenen dat er minimaal vier "Phases" worden afgerond en dat er heel wat nieuwe Marvel superhelden worden geïntroduceerd. Middels onderstaande POLL vragen we ons af welke Marvel superheld de FilmTotaal bezoekers het liefst in een eigen film zien binnen de uiterst populaire Marvel Cinematic Universe (MCU), dat ondertussen één van de financieel succesvolste filmfranchises ooit is.

Sinds de start van de MCU, met terugwerkende kracht in 2008, zijn er films voorbijgekomen rond de superhelden Iron Man (drie films), de Hulk, Thor (tweede film volgt eind dit jaar) en Captain America (tweede deel volgt in 2014). Alle voorgaande helden verzamelden zich verleden jaar in de uiterst succesvolle team-up superheldenfilm The Avengers en kregen back-up van mindere goden als Nick Fury, Hawkeye en Black Widow. Ook War Machine / Iron Patriot was al in de Iron Man films te zien. In 2014 laten de Guardians of the Galaxy voor het eerst van zich horen en de meeste van bovengenoemde helden zijn in 2015 te zien in The Avengers: Age of Ultron, de afsluiter van "Phase 2".

Vlak na Age of Ultron volgt een introductiefilm over Ant-Man, die als doel heeft "Phase 3" te openen. Welke films er daarna verschijnen is officieel nog niet bekend, maar bijna op zeker kan gezegd worden dat er een film verschijnt rond superheld Doctor Strange. Het geruchtencircuit is er ook vrijwel zeker van dat Black Panther zijn kunsten gaat vertonen in een eigen film. Ook wordt de kans groot geacht dat Marvel Studios op den duur de fans tegemoet komt door een nieuwe "stand alone" film te maken rond de geliefde Hulk, gespeeld door Mark Ruffalo, uit The Avengers. Daarnaast is het geen ondenkbare situatie dat de belangrijkste nieuwe personages uit Age of Ultron, vermoedelijke Scarlet Witch en Quicksilver, terugkeren met een eigen avontuur. Uiteraard kan het goed mogelijk zijn dat Iron Man, Thor, Captain America en/of de Guardians of the Galaxy (wederom) een vervolgfilm krijgen. Ook de "side-kicks" War Machine en Black Widow zouden zomaar in aanmerking kunnen komen.

Voor "Phase 3" lijken de meeste plekken dus al vergeven, maar vanaf "Phase 4" en mogelijk ook als ondersteunende personages in "Phase 3" zullen heel wat nieuwe personages hun intreden doen in de MCU. Meest genoemde mogelijkheden op het web zijn huidige of oude leden van The Avengers in de comics, zoals Deathlok, Iron Fist, Luke Cage, Ms. Marvel, Nighthawk, Spider-Woman, The Vision en de oorspronkelijke The Avengers-oprichter The Wasp. Daarnaast worden ook The Inhumans, een buitenaards ras met superkrachten, genoemd. Een kleinere kans is dat er gekozen wordt voor Daredevil, aangezien de filmrechten van deze superheld onlangs terugkeerden naar Marvel Studios.

Uiteraard heeft het Avengers team een aantal andere grote leden gekend met superhelden als Spider-Man en Wolverine. De kans is echter klein dat we hen gaan terugzien in de MCU, aangezien de filmrechten niet in handen zijn van Marvel Studios. Uiteraard bestaat de mogelijkheid, al lijkt die kans vrij klein, dat deze helden op den duur te zien zullen zijn in de MCU. Het zou dan vermoedelijk maximaal gaan om een cameo en worden de eigen avonturen uitgewerkt door de studio's de volledige rechten hebben.

Hieronder tref je een lijst van de vijftien superhelden, waarvan op het web wordt gezegd dat ze het meeste kans maken op een plekje in een van de volgende "Phases" in de Marvel Cinematic Universe. Klik op de bovenstaande link om meer te weten te komen over de niet altijd even bekende superhelden. In deze POLL zijn de superhelden die reeds een of meerdere eigen films hebben weggelaten, aangezien deze personages al een flinke bekendheid genieten. Uiteraard kan je zelf ook met suggesties komen. Laat dan van je horen in de reacties onder de POLL.

Succes met de overwegingen en bedankt voor je stem!
De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
survey solutions



NieuwsFilm

meest populair