Hugh Jackman: $100 miljoen voor nog eens 4 x Wolverine?

20th Century Fox lijkt de X-Men franchise zeker te willen stellen.

Volgend jaar dan zien we acteur Hugh Jackman voor zevende keer als Wolverine in X-Men: Days of Future Past (2014). Het is echter nog onduidelijk of de acteur daarna ook nog te zien zal zijn als het geliefde X-Men personage, die op dit moment in de bioscoop te zien is in het redelijk succesvolle The Wolverine. De National Enquirer meldt nu dat Jackman een flink bedrag aangeboden heeft gekregen om ook in de toekomst het personage te spelen.

Volgens bronnen van National Enquirer zou Jackman $100 miljoen aangeboden hebben gekregen om de rol van Wolverine nog vier keer in te vullen. Volgens de bron is het echter nog helemaal niet zeker of Jackman zich wel wil verbinden aan zo'n langetermijnovereenkomst. De voor een Oscar-genomineerde acteur zou het aanbod op dit moment in beraad hebben.

Uiteraard is de National Enquirer niet het meest betrouwbare blad, maar het zou zomaar kunnen dat 20th Century Fox zich zorgen maakt over de X-Men franchise, zeker nu de fans Days of Future Past, waarvoor regisseur Bryan Singer weer is aangesteld, een warm hart toedragen.



NieuwsFilm

meest populair