Vier nieuwe foto's 'Oldboy' remake

Daarnaast blijkt dat Park Chan-wook de remake niet helemaal zijn zegen gaf.

Er is een aantal nieuwe foto’s vrijgegeven van Spike Lee’s Oldboy-remake. Op de foto’s zie we Josh Brolin in de hoofdrol, en Elizabeth Olsen, die ook prominent in de film te zien zal zijn.

Overigens sprak Spike Lee over de remake, en hij vertelde dat hoofdrolspeler Brolin naar Park Chan-wook, de regisseur van het origineel was gegaan. Brolin hoopte dat Chan-wook de film zijn zegen zou geven. Dat is niet helemaal wat hij deed: ”Voordat we met de opnames begonnen, ging Josh naar Park Chan-wook, om zijn zegen te vragen. Hij vertelde Josh, ‘jij en Spike moeten je eigen film maken, geen remake van de onze’. En dat is wat we hebben gedaan.”

Of dat nou een zegen is of niet, daar kun je over twisten. In elk geval ligt de film praktisch klaar om uitgebracht te worden. Oldboy draait om een man (Josh Brolin) die zonder reden ontvoerd wordt. Twintig jaar later wordt hij zonder verklaring vrijgelaten. Dan begint hij met een missie om zijn ontvoerder op te sporen en wraak op hem te nemen. De film is vanaf 28 november in de bioscopen te zien.









NieuwsFilm

meest populair