Uitslag POLL: Welke nieuwe Marvel superheld in de Marvel Cinematic Universe?

En de winnaar is...

Als het aan de FilmTotaal-bezoekers ligt, dan zien we in "Phase 3" van de Marvel Cinematic Universe een film tegemoet over Doctor Strange. De Marvel superheld kreeg zo'n 21% van de kleine 900 stemmen stemmen en bleef de achtervolgers Black Panther (16%), Black Widow (12%) en Daredevil (11%) een flink aantal stemmen voor.

Andere Marvel helden als Spider-Woman (6%), War Machine (5%), Luke Cage (5%), Nighthawk (4%) en Ms. Marvel (4%) waren ook enigszins in trek. Zo'n 6% van de stemmers zien liever een andere held, dan opgenomen in de voorselectie. In de reacties werden namen genoemd als Rogue,The Punisher, Deadpool, Gambit, Red Hulk, Cable, Blade, The Sentry, Gambit, Kitty Pride, Hawkeye, Bishop, de Thunderbolts en de villians Dr Doom en Venom. Een aantal van deze opties zou overigens lastig worden, aangezien de filmrechten niet bij Marvel Studios liggen.

Hieronder de Top 10 volgens de FilmTotaal.nl bezoekers:

1. Doctor Strange - 21%
2. Black Panther - 16%
3. Black Widow - 12%
4. Daredevil - 11%
5. Spider-Woman - 6%
6. War Machine - 5%
7. Luke Cage - 5%
8. Nighthawk - 4%
9. Ms. Marvel - 4%
10. Quicksilver - 3%

Al sinds 1986 wordt er gewerkt aan de film rond Doctor Strange, onder meer met medewerking van Wes Craven, David S. Goyer en Guillermo del Toro. Alle pogingen faalden en eerder dit jaar liet Marvel Studios president Kevin Feige doorschemeren dat Doctor Strange een rol moet gaan spelen in "Phase 3" van de MCU. Er zijn door de jaren heen meerdere acteurs met de rol in verband gebracht. In 2010 was het nog Patrick Dempsey die de beste kaarten zou hebben en onlangs kwam de naam van Joseph Gordon-Levitt voorbij. Evil Dead-regisseur Fede Alvarez zou mogelijk achter de camera plaats moeten nemen. Naar verwachting krijgt Doctor Strange een releasedatum van 6 mei 2016, 8 juli 2016 of 5 mei 2017, aangezien die datums reeds door Marvel Studios zijn gereserveerd voor "Phase 3" titels.

Hieronder de complete uitslag:
De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.
survey solutions



NieuwsFilm

meest populair