Kevin Feige over rol Thanos en Ronan the Accuser in 'Guardians of the Galaxy'

En hij plaatst de film ten opzichte van de andere Phase Two-films.

Het grootste deel van de tijd hebben de helden van het Marvel Cinematic Universe te maken met slechteriken op Aarde. Een uitzondering is echter Guardians of the Galaxy, dat zich in de ruimte afspeelt. Marvel-baas Kevin Feige ging tijdens een interview in op de plaats van de film in Phase Two, en de slechterik.

Allereerst werd hem gevraagd of Guardians zich op hetzelfde moment afspeelt als de andere films in Phase Two. ”Het algemene antwoord is ja. Het wordt niet exact onthult in welk jaar of welke maand de film zich in relatie tot de andere Phase Two films afspeelt. Maar ja, wel rond dezelfde tijd.”

Maar hoe groot is de verbinding dan met andere films in de fase? ”Meer dan de anderen. We hebben al gezegd dat Thanos er een rol in speelt en een personage is dat erin voorkomt. Dat zou op zich al moeten zeggen dat de film in verbinding met de rest staat.”

We weten verder al dat het personage van Lee Pace, Ronan the Accuser, in de film voorkomt. In dit interview bevestigde Feige dat het personage van Pace de grote slechterik zal zijn. ”Ronan the Accuser is de grote slechterik. En Thanos hangt overal boven. Je zult wel wat over Thanos te weten komen in Guardians, absoluut. Zeker is dat je meer krijgt dan een draai en glimlach [zoals op het einde van The Avengers, red.]. Je krijgt veel meer dan dat!”



NieuwsFilm

meest populair