Universal will Matt Damon en Paul Greengrass terug voor nieuwe 'Bourne' film

Mogelijk zoekt de studio naar een cross-over met Jeremy Renners Aaron Cross uit The Bourne Legacy (2012).

Eerder deze maand werd bekend dat Universal Pictures doorgaat met de franchise rond actieheld Jason Bourne. De website Twitch weet nu te melden dat de studio serieus tracht om acteur Matt Damon en regisseur Paul Greengrass terug te krijgen voor de succesvolle filmreeks.

Dat het lastig gaat worden om beide heren terug te krijgen, staat vast. Eerder gaven ze aan dat ze alleen een volgen deel zouden maken als er een goed script is en juist daarin hadden beide een hard hoofd. Ook keren ze alleen gezamenlijk terug. Op dit moment werkt schrijver Anthony Peckham (Sherlock Holmes, Invictus) aan een script voor een nieuw avontuur.

Mogelijk heeft Universal zijn zinnen gezet op een cross-over met het personage Aaron Cross, die door Jeremy Renner werd gespeeld in Tony Gilroys The Bourne Legacy (2012). Deze vierde Bourne film noteerde een redelijke $276,1 miljoen. Dit komt echter niet in de buurt van de $442,8 miljoen die Greengrass en Damon in 2007 scoorden met The Bourne Ultimatum, waarvan je hieronder de trailer ziet:



NieuwsFilm

meest populair