Kathleen Turner tekent voor 'Dumb and Dumber To'

Verder keert Brady Bluhm terug als de blinde buurjongen Billy.

Het was al bekend dat regisseurs Peter en Bobby Farrelly samen met Jim Carrey en Jeff Daniels aan de slag gaan met Dumb and Dumber To, de beoogde sequel op hun komedie uit 1995. Nu komt Variety met het nieuws dat Kathleen Turner (Body Heat, Romancing the Stone, Marley & Me) is toegevoegd aan de cast. De actrice speelt Fraida Feltcher, de dame van het tractorbedrijf waar Harry en Lloyd het in Dumb and Dumber over hebben.

Er is naast Carrey en Daniels overigens ruimte voor nog een bekend gezicht. Brady Bluhm, die de blinde buurjongen Billy speelde in het origineel, zal terugkeren voor de sequel. De Farrelly broertjes zeiden het volgende op twitter:

"It's official! Billy in 4C (I just thought he was really quiet) is returning in #DumbTo! Played again by the highly underrated Brady Bluhm."

De laatste keer dat er iets over het verhaal gezegd werd, zou het zich twintig jaar na de eerste film afspelen. Een van de heren heeft ergens een kind waar ze met z'n tweeën naar op zoek gaan. Dit gebeurt niet uit vaderliefde, maar om het kind om een gezonde nier te vragen. Het is niet bekend hoeveel er nog van dit scenario over is.

Het heeft even geduurd voordat men kon beginnen aan Dumb and Dumber To. Het vervolg werd deze zomer gedropt door Warner Bros., maar Universal ging er vervolgens mee aan de haal. Het scenario van de sequel komt van Sean Anders en John Morris (We’re the Millers). De opnames beginnen dit najaar en de film moet ergens in 2014 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair