Drie weken extra opnames voor 'Mad Max: Fury Road'

Meer problemen voor de film van George Miller?

De problemen van Mad Max: Fury Road zijn klaarblijkelijk nog niet voorbij. Regisseur George Miller heeft nog eens drie weken aan nieuwe opnames geboekt samen met zijn hoofdrolspelers Tom Hardy en Charlize Theron.

Hardy speelt in deze vierde film de rol van Mad Max, die onderweg in de woestijn een oorlogsvoertuig tegen komt. Dat wordt bestuurd door Imperator Furiosa (gespeeld door Theron), en haar bende. Hoogstwaarschijnlijk zal ze hem meer dan genoeg reden bieden om de strijd met haar aan te binden.

Het is allemaal niet makkelijk verlopen voor de productie. Zo’n 25 jaar verkeerde dit in een ontwikkelingshel, totdat enkele jaren geleden eindelijk begonnen kon worden met het project. Toen bleek al snel dat er een nieuwe woestijn gevonden moest worden om de film op te nemen.

De Australische woestijn waar de eerste drie films opgenomen zijn, bleek veranderd te zijn in een oase. Toen eindelijk de nieuwe locatie in Namibië gevonden was, kreeg de film groen licht. In februari werd de opnameploeg er vervolgens van beschuldigd schade aan te richten aan de natuur.

Ook die problemen werden overkomen, al liepen de opnames uiteindelijk een beetje uit. Nu blijkt dus dat er alsnog nieuwe opnames nodig zijn. Waar dat precies aan ligt, is niet bekend. Enerzijds gebeurt het wel vaker bij big budget producties dat er extra opnames plaatsvinden. Anderzijds kan het ook zijn dat men tijdens de post-productie toch niet tevreden was met het eindproduct.

Waar het ook aan ligt, een releasedatum is er nog altijd niet voor de film. Hieronder een trailer van de derde Max Max-film, Beyond Thunderdome.



NieuwsFilm

meest populair