Zanderige teaserposter 'Transformers 4' onthult titel!

Vierde Autobot/Decepticon-confrontatie heet 'Age of Extinction'.

Nadat eerder deze week "Transformers: Last Stand", "Transformers: Apocalypse" en "Transformers: Future Cast" werden genoemd als mogelijke titels voor Michael Bays Transformers 4 kwam er al snel "Age of Extinction" als vierde optie bij. Deze subtitel is nu door Bay bevestigd als de officiële titel van zijn vierde Transformers-film. De onthulling ging gepaard met onderstaande teaserposter.

De toevoeging "Age of Extinction" heeft verrassend veel weg van de subtitel die Marvel Studios meegeeft aan hun The Avengers: Age of Ultron, die een zomer later in de bioscoop te zien zal zijn. Dit is overduidelijk geen toeval. De titel van Transformers 4 en de teaserposter geven andermaal aan dat we in film de dinobots mogen verwelkomen.



De hoofdrollen in Transformers: Age of Extinction zijn voor onder meer Jack Raynor, Nicola Peltz, Mark Wahlberg, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Peter Cullen, Glenn Morshower, T.J. Miller, Stanley Tucci en de Chinese Li Bingbing en Han Geng en het verschijnt eind juni 2014 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair