Jennifer Lawrence praat over haar rol als Mystique in 'X-Men: Days of Future Past'

Mystique draagt haar blauwe huidskleur deze keer met trots.

Aan het einde van X-Men: First Class voelde Charles Xavier zich verraden toen zijn goede vriendin Mystique (Jennifer Lawrence) zich aansloot bij Magneto en zijn broederschap van mutanten. In X-Men: Days of Future Past speelt Lawrence opnieuw de rol van de blauwe gedaanteverwisselaar. Onlangs sprak ze over haar rol in het langverwachte vervolg:

Ik ben naakt in de film, maar ben ook erg blij als ik de jaren '70-kleding mag dragen die in de film voorkomt. Mystique ziet er ietsje anders uit, maar we gebruiken nog steeds dezelfde verf. Qua gedrag is ze ook anders in deze film. Ze worstelde, zoals vele gewone mensen dat ook doen, met haar uiterlijk en vermomde zich daarom veelal in de eerste film. Deze keer is ze echter 'Mutant and proud'.

Castleden uit de X-Men-franchise die naast Lawrence terugkeren in Days of Future Past zijn o.a. Nicholas Hoult, James McAvoy, Michael Fassbender, Patrick Stewart, Anna Paquin (Rogue), Ellen Page (Kitty Pryde) en Shawn Ashmore (Iceman) en Hugh Jackman.

X-Men: Days of Future Past staat op het programma voor 18 juli 2014. Het script werd geschreven door Simon Kinberg en is geïnspireerd op de verhaallijn van Chris Claremont en John Byrne uit nummers 141 en 142 uit 'Uncanny X-Men' uit 1981. In Days of Future Past werd een alternatieve toekomst geintroduceerd waarbij door de dood van een belangrijke senator mutanten worden opgejaagd door Sentinels.



NieuwsFilm

meest populair