Paul Giamatti spreekt over zijn rol als Rhino in 'The Amazing Spider-Man 2'

Rhino zou er wel eens iets anders kunnen uitzien dan we van hem gewend zijn.

Paul Giamatti sprak tijdens een interview met The Toronto Sun over zijn rol als schurk Rhino in The Amazing Spider-Man 2. Hij liet daarbij de volgende quote vallen:

In de oude strips had hij een pak dat hem op een neushoorn liet lijken en hem ontzettend sterk maakte. Als hij een kluis wilde kraken in een bank, rende hij er gewoon doorheen. Daarbij was hij niet erg slim.


Over de vormgeving van het pak in de film, zei Giamatti het volgende:

Ik draag in de film ook een bepaald pak... maar daar mag ik het volgens mij nog niet over hebben. Hij is een Russische gangster. Russen zijn altijd goede schurken. Ik heb de kracht om dingen te verwoesten. Deze rol bood me de mogelijkheid om zo overdreven mogelijk te acteren en een dik accent te gebruiken, wat ik echt fantastisch vond.

Naast dit alles liet Giamatti vallen dat hij slechts één van 'meerdere' vijanden in de film is. We weten natuurlijk al van Electro, maar de acteur leek erop te wijzen dat het aantal vijanden in de film niet beperkt blijft tot twee.

The Amazing Spider-Man 2 wordt net als het eerste deel geregisseerd door Marc Webb. Peter Parker en Gwen Stacy worden wederom gespeeld door Andrew Garfield en Emma Stone. Nieuwe castleden zijn Jamie Foxx als Electro/Max Dillon en Shailene Woodley, die de rol van Mary Jane Watson op zich zal nemen. De film staat gepland voor mei 2014.

NieuwsFilm

meest populair