Gerucht: David Tennant als Plastic Man in 'Justice League'

Dit verhaal past goed in de categorie 'geinige geruchten'.

Heel geloofwaardig is dit verhaal niet, maar we vinden het wel interessant genoeg om te melden. Op de website van Replica Prop heeft een gebruiker met de naam Jet Beetle een interessant gerucht geplaatst. Hij opende op het forum van de site een thread met de titel ”Hey Kids—Let’s cast THE JUSTICE LEAGUE (plus a rumor I heard at WB”

In zijn post vertelde hij dat hij sprak met een aantal producenten, die werken aan de aankomende Justice League-film. ”Ze vertelden dat Warner probeert de weg van Marvel te volgen (geen verrassing daar) en dat er naast de heavy hitters (Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman) ook een personage voor de comic relief moet zijn (ze geloven dat Ant-Man dit zal zijn voor Marvel).”

Pas echt interessant werd het, toen Jet Beetle bij het tweede deel van zijn verhaal kwam. ”Toen vertelden ze me welk personage Warner wil gebruiken… nou, ik moest glimlachen en vind het een goed idee. Het idee dat Plastic Man overal tegenaan knalt als een stuiterbal, en het feit dat de studio kijkt naar David Tennant om hem tot leven te brengen…”

De betrouwbaarheid van deze anonieme poster is moeilijk in te schatten. Iedereen kan zomaar iets plaatsen op een forum en zeggen dat hij er kennis van heeft. Maar het zou natuurlijk wel grappig zijn als Warner werkelijk zou besluiten dit personage in zijn film te zetten.



NieuwsFilm

meest populair