Jim Carrey geeft voorproefje van zijn terugkeer als Lloyd Christmas

Dumb and Dumber To komt eraan!

In 1994 maakten Bobby en Peter Farrelly de hilarische comedy Dumb & Dumber. Nu, 20 jaar later, gaan de opnames van het langverwachte vervolg Dumb and Dumber To bijna van start. Hoofdrolspeler Jim Carrey heeft een foto online gezet die toont dat hij klaar is om terug te keren naar de stupiditeiten van personage Lloyd Christmas. Hij heeft de kroon van zijn voortand laten verwijderen, waardoor opnieuw de afgebroken tand is te zien die hij te danken had aan een ongeluk een aantal jaar voordat de opnames van het eerste deel begonnen.

Carrey keert samen met Jeff Daniels terug in het vervolg, dat opnieuw door de broertjes Farrelly zal worden geregisseerd. Er gaan al jaren geruchten over een vervolg, maar door onenigheid tussen de acteurs, de regisseurs en de filmstudio kwam het er maar nooit van. In Dumb and Dumber To gaan Harry (Daniels) en Lloyd 20 jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film op zoek naar hun kinderen, die ze zouden hebben verwekt bij een 'babe who worked for the tractor company', waarover wordt gesproken in het origineel.

Dumb and Dumber was een van de films die de grote doorbraak betekende voor Carrey. Er verscheen in 2003 weliswaar een prequel, Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd, maar die werd gemaakt zonder medewerking van de originele cast en crew (en flopte daarbij keihard).



NieuwsFilm

meest populair