J.J. Abrams zal 'Star Trek 3' inderdaad niet regisseren

Maar produceert de film wel en werkt mee aan het verhaal.

Het vermoeden was er al, maar nu is het zeker. J.J. Abrams zal het vervolg op Star Trek Into Darkness niet regisseren. Zijn werk aan Star Wars: Episode VII staat dat in de weg. Tot nu toe lieten fans en castleden weten hoop te hebben dat Abrams de film zou regisseren.

In een interview vertelde hij nu het een bitterzoete beslissing te vinden. ”Ik zal de volgende film wel produceren. Wie de film dan ook zal regisseren, we weten allemaal dat hij een goede cast en crew krijgt. Ik ben blij er deel van uitgemaakt te hebben en het voelt zeker als het juiste moment om iemand anders mijn plaats te geven,” vertelde Abrams.

”Ik wil zeker niet dat iemand gaat proberen de dingen die ik heb gedaan dunnetjes over te doen. We willen iemand inhuren die zijn eigen ziel in het project wil steken. Ik ben benieuwd wat er komen gaat, en ben toch een beetje jaloers op degene die het stokje overneemt.”

Abrams zal zich wel bemoeien met het verhaal van de derde film in de gereboote franchise. Hij wordt daarin bijgestaan door Bryan Burk, Roberto Orci en Alex Kurtzman. ”Het is nog te vroeg om over details te spreken, maar we hebben veel goede ideeën.”



NieuwsFilm

meest populair