Hugh Jackman hint naar gevecht tussen Wolverine en Magneto in 'X-Men: Days of Future Past'

Deze keer probeert hij zijn klauwen in Michael Fassbender te zetten.

We hebben Magneto en Wolverine al vaker (bijna) met elkaar in gevecht zien gaan in eerdere X-Men films, maar in X-Men: Days of Future Past heeft Hugh Jackman de kans om het tegen een andere Magneto op te nemen, namelijk de jaren '70-versie zoals gespeeld door Michael Fassbender. Tijdens een interview met The Daily Beast gaf Jackman een hint dat Wolverine en Magneto wederom de confrontatie met elkaar zullen aangaan (we zagen eerder al foto's dat ook Beast een robbertje zal vechten met Magneto):

Ik kan zeggen dat onze personages niet erg goed met elkaar overweg kunnen. Ik word teruggestuurd naar het verleden en hij (Fassbenders Magneto) heeft geen idee wie ik ben, dus je kunt je voorstellen dat Wolverine daar gretig gebruik van zal maken.

Castleden uit de X-Men-franchise die naast Jackman en Fassbender terugkeren in Days of Future Past zijn o.a. Nicholas Hoult, James McAvoy, Patrick Stewart, Anna Paquin (Rogue), Ellen Page (Kitty Pryde) en Shawn Ashmore (Iceman).

X-Men: Days of Future Past staat op het programma voor 18 juli 2014. Het script werd geschreven door Simon Kinberg en is geïnspireerd op de verhaallijn van Chris Claremont en John Byrne uit nummers 141 en 142 uit 'Uncanny X-Men' uit 1981. In Days of Future Past werd een alternatieve toekomst geintroduceerd waarbij door de dood van een belangrijke senator mutanten worden opgejaagd door Sentinels.



NieuwsFilm

meest populair